تحقیق , مقاله , پاورپوینت , پروژه , کارآموزی , طرح توجیهی

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید. در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید. پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. راه های ارتباطی با ما تلگرام 09215345095 ایمیل akhalili17@yahoo.com

پاورپوینت درباره عمل آوري خوراك (feed processing)

پاورپوینت درباره عمل آوري خوراك (feed processing)

 

 

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 55 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

عمل آوري خوراك (feed processing)

اهداف عمل آوري خوراك :
1- افزايش ميزان سود دهي
  - كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك
  - بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي
  - افزايش مصرف خوراك
2- تغيير اندازه  خوراك ( (particle size
  -مصرف راحتتر خوراك
   - پلت كردن (pelleting)
   - مكعبي كردن (cubing)
   - كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك
   - قابليت هضم بهتر
 
3- تغيير ميزان رطوبت
  - ذخيره راحت تر
  - بهبود خوشخوراكي

  - افزايش قابليت هضم
  - آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )
دو راه خارج كردن رطوبت :
  - هوادهي با گرما
  - هوادهي بدون گرما

  رطوبت مناسب ذخيره كردن :
-علف خشك ( بسته شل ) ( Hay )        25%
- علوفه بسته بندي شده ( Baled)          20-22%
- خرد شده (Chopped )                  18-20%
- ( Cub)                                     16-17%
4- افزودن آب به غلات ذخيره  شده
بهترين ميزان در رطوبت 30%
5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط
6- بهبود مصرف خوراك
                             - در شرايط آبو هواي گرم

7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):
كاهش هزينه هاي جابجايي و حمل
حجيم جهت كنترل مصرف
افزايش چگالي جهت افزايش خوراك مصرف شده
در گاوهاي شيرده در مرحله انتقال نياز به انرژي و پروتئين افزايش مي يابد ،ولي مصرف خوراك كاهش مي يابد
پولكي (Flaking)  كردن موجب كاهش چگالي خوراك مي شود ، ولي موجب افزايش سطح تماس غلات و در نتيجه بهبود قابليت هضم مي شود


فهرست مطالب و اسلایدها

بهبود خوشخوراكي

تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك

تغيير در محتويات مواد مغذي :

روشهاي عمل آوري علوفه

خرد كردن

shreding

خشك كردن

پلت كردن

آمونياكي كردن

عمل آوري فضولات حيواني

نگهداري

جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب

بهبود مکانیزاسیون :

روش عمل آوری مرطوب wet))

2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی

3. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در عمل آوری

حبه يا پلت كردن

کرامبل (crumble)

انواع استرودر

روش پاستوريزه كردن (pusteurising condit ioniog  system)
غلطك زدن با بخار(steam  relling )

غلطك زدن دندانه دار (crimping)

روشهاي تغيير رطوبت

نگهداري دانه هاي با رطوبت بالا توسط اسيد

آسياب كردن خوراك   (feed Grinding)

اهداف آسياب كردن خوراك

روش هاي بيان اندازه ذرات

آسياب كردن با آسياب غلطكي

آسياب چکش


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
amalavari-khorak_1906335_7875.zip111.4k