تحقیق , مقاله , پاورپوینت , پروژه , کارآموزی , طرح توجیهی

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید. در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید. پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. راه های ارتباطی با ما تلگرام 09215345095 ایمیل akhalili17@yahoo.com

پاورپوینت درباره غشا, فیلتراسیون و انواع غشا

پاورپوینت درباره غشا, فیلتراسیون و انواع غشا

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 36 اسلاید

قسمتی از متن .ppt

 

 

 

 

غشا, فیلتراسیون و انواع غشا

غشا
 لایه ای است نازک که می تواند اجزا یک سیال را به طور انتخابی از آن جدا کند و یا به عبارت دیگر غشاء وسیله ای است که جداسازی موارد را عموماً براساس اندازه مولکولی ، پتانسیل شیمیایی ، پتانسیل الکتریکی . . . ممکن می سازد. در یک فرایند غشایی عموماً دو فاز وجود دارد که توسط فاز سوم ( غشاء ) به طور کلی فیزیکی جدا شده اند و غشاء انتقال جرم بین دو فاز را کنترل می کند .(1)(2)                            
به فازی که از غشاء عبور می کند تراوه ( پرمیت) و به فازی که توسط غشا نگه داشته می شود. اصطلاحاً ناتراوه ( ریتنتیت) می گویند.

جنس غشا

جنس غشاء اولین مسئله در طراحی هر فرآیند غشایی است . چگونگی کار غشاء توسط خواص فیزیکی و شیمیایی آن مشخص می شود. غشا می تواند از مواد آلی و معدنی مختلفی ساخته شده باشد. این مواد را می توان در گروه های زیر دسته بندی کرد : (1)(3)
. پلیمر
. سرامیک
. فلز
. مایع

غشاهای پلیمری

مواد پلیمری به کار گرفته شده برای ساخت این غشاءها بسیار گسترده است که هریک از این مواد دارای خواص ویژه ای هستند که به کارگیری آن را برای یک محلول با ویژگی های خاص ، مناسب می سازد. (3)

غشاهای سرامیکی

موادی که در ساخت این غشاءها استفاده می شودند عبارتند از : آلومینا  ، زیر کوتا  ، تیتا نیا  و سیلیکا  . مزایای غشاءهای سرامیکی عبارتند از :
مقاومت در برابر حرارت بسیار بالا
مقاومت مکانیکی زیاد
مقاومت در برابر مواد شیمیایی
طول عمر بسیار زیاد
امکان تمیز کردن غشاء با استفاده از مواد شیمیایی در درجات حرارت بالا
امکان کنترل مطلوب اندازه حفره ها در موقع ساخت غشاء
معایب آن هزینه بالا و مشکل بودن پروسه ساخت و اصلاح آن است . استفاده از این غشاءها از سال 1940 شروع شد. (4)


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Membrane-filtration_1855496_7518.zip1.6 MB





پاورپوینت با موضوع ملامین در مواد غذایی

پاورپوینت با موضوع ملامین در مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 9 اسلاید قسمتی از متن .ppt :         ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ  با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیانامید می باشد که از عناصر کربن ،نیتروژن وهیدروژن تشکیل شده است،سیانامید بوسیله فرمالدیید متراکم گردیده وب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان